Βόλος: Συνεχίζεται το πλιάτσικο στα πλημμυρισμένα σπίτια - Βίντεο ντοκουμέντο

Πλιάτσικο σε κατεστραμμένα σπίτια στο Βόλο. Απαντούν με θράσος. «Φέρτε την αστυνομία». Με την άνεσή τους κάποιοι επιτήδειοι συνεχίζουν το πλιάτσικο στα πλημμυρισμένα σπίτια του Βόλου από την μανία της κακοκαιρίας Daniel. Δεν φτάνει που οι κάτοικοι παλεύουν να τα βγάλουν πέρα,…

Νωρίτερα πάντως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη, σήμερα το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας

«Daniel», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας/Ο.Π.Κ.Ε., -1- ακόμη ημεδαπός, για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Καρδίτσα, ο δράστης διέρρηξε παράθυρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε -4- αντρικά ρολόγια, ηλεκτρικά εργαλεία και ρουχισμό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Συνεχίζεται, - Βίντεο,volos, synechizetai, - vinteo