Συντάξεις: Πότε η πληρωμή για το επίδομα προσωπικής διαφοράς

Νέα δεδομένα ακόμα και για τις συντάξεις δημιουργούνται μετά την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε τη Θεσσαλία.Αν και το επίδομα προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις αναμενόταν να καταβληθεί στους διακαιούχους μέχρι το τέλος του 2023, την Τετάρτη (13/09) ανατράπηκαν τα δεδομένα σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή…

Η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη για τις συντάξεις

Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές Σεπτεμβρίου

και πριν από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε δηλώσει πως «θα δοθεί επίδομα προσωπικής διαφοράς σε όσους δεν δουν αύξηση στη σύνταξη».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Μαρινάκης είχε τονίσει το εξής: «Για όσους δεν θα δουν αύξηση, θα δοθεί το επίδομα της προσωπικής διαφοράς. Μία από τις απαράδεκτες ρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης – που προεκλογικά προσπάθησε να εξαπατήσει τους συνταξιούχους – μία έμμεση μείωση συντάξεων. Όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός πέρυσι και το έκανε πράξη, μέχρι να εξαφανιστεί η προσωπική διαφορά, οι άνθρωποι αυτοί, στο μέτρο των αυξήσεων και των δημοσιονομικών δεδομένων, θα στηρίζονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντάξεις, Πότε,syntaxeis, pote