Βόλος: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» - Ξέσπασε ο πατέρας του 3 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Βόλο.Συντετριμμένος για όσα συνέβησαν είναι ο πατέρας του 3 μηνών βρέφους, που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στον Βόλο το Σάββατο 4/11. Ο άνδρας μίλησε στο Mega και…

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι η αιτία θανάτου του μόλις 3 μηνών βρέφους στον Βόλο, σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του μικρού κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν το παρέσυρε μηχανή.

Σημειώνεται πως η νεκροτομή

στη σορό του μικρού αγοριού ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι από την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το παιδί έφερε μόνο ένα χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο ήταν και το θανατηφόρο.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα στον Βόλο δόθηκε στη δημοσιότητα. Στα πλάνα παρουσιάζεται η στιγμή που η μηχανή μεγάλου κυβισμού παρασέρνει το βρέφος, το οποίο κρατούσε αγκαλιά ο παππούς του.

Στις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή «Live News», φαίνεται ο 53χρονος άνδρας να βρίσκεται στη μέση του δρόμου την ώρα που περνάει η μηχανή με μια ταχύτητα - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - μεταξύ 45 και 55 χιλιόμετρων/ώρα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Αυτός, - Ξέσπασε,volos, aftos, - xespase