Βάνα Μπάρμπα κατά Αλέξη Γεωργούλη: «Άδικο να παίρνεις δεύτερη θέση όταν έχεις καλό μισθό»

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων άσκησε σκληρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύετσαι ο Αλέξης Γεωργούλης. 

Επίθεση κατά του Αλέξη Γεωργούλη εξαπέλυσε η Βάνα Μπάρμπα που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, λέγοντας πως είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος

παίρνει καλό μισθό, να παίρνει και δεύτερη θέση.

«Νομίζω ότι είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή θέση, έναν καλό μισθό, μια καλή δουλειά, από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη περιμένουμε να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς, δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει δεύτερη θέση» είπε. 

«Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου» συνέχισε και συμπλήρωσε «ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους».

Αναφέρθηκε ακόμα στο Κλέωνα Γεωργιάδη και τον Νίκο Ορφανό, τονίζοντας πως εκτιμά πολύ τη δουλειά τους. "Είναι η απαίτηση που έχεις από έναν άνθρωπο που βρίσκεται στη Βουλή. Να λιώσει παπούτσια".

Keywords
Τυχαία Θέματα