Τζώρτζης Μονογυιός: Τελικά ποιος απεγκλώβισε τη σύζυγό του από τη Ferrari – Επιμένει ο Stan

Την ώρα που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, ζήτημα φαίνεται να έχει δημιουργηθεί και σχετικά με το ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που απεγκλώβισαν τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, από τη φλεγόμενη Ferrari.  H συζήτηση αυτή ξεκίνησε από τις δηλώσεις του τραγουδιστή Stan ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν αυτός που έκανε τον απεγκλωβισμό δίνοντας, μάλιστα, και λεπτομερή περιγραφή για το τι ακριβώς συνέβη.…

Θέση για το ζήτημα αυτό πήρε και η αδερφή του άτυχου επιχειρηματία,

Κατερίνα Μονογυιού, η οποία σε δηλώσεις της μετά την κηδεία ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν, όμως, την αντίδραση του Stan ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram επέμεινε στην δική του εκδοχή υποστηρίζοντας ότι «ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης».

Συγκεκριμένα ο Stan έγραψε στην ανάρτησή του: «Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζου ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς - αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα