Τζορτζ Φλόιντ: Συγκινεί η 6χρονη κόρη του - Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο

Η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ δηλώνει περήφανη για τον πατέρα της και τονίζει πως «άλλαξε τον κόσμο».

Η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ είπε ότι «ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο», όσο ήταν ανεβασμένη στον φίλο του και πρώην αστέρα του NBA Στέφεν Τζάκσον.

{https://www.instagram.com/p/CA8-_agn1Dr/}

Παράλληλα, η 6χρονη Τζιάνα βρέθηκε μαζί με την μητέρα της και χήρα του Τζορτζ Φλόιντ Ρόξι Ουάσινγκτον,

σε μια συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Μινεάπολης την Τρίτη.

«Στο τέλος της ημέρας αυτοί πάνε σπίτι τους και είναι με τις οικογένειές τους», δήλωσε η Ουάσινγκτον. «Η Τζιάνα δεν έχει πατέρα. Δεν θα τη δει ποτέ να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στον γάμο της», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.

Επιπλέον, την ώρα που η Ουάσινγκτον έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης Τύπου από το δημαρχείο της Μινεάπολις, η Τζιάνα, φορώντας λευκό μπλουζάκι, τζιν και αθλητικά παπούτσια, ήταν κολλημένη πάνω της, με το πρόσωπό της συχνά συνοφρυωμένο.

«Την αγαπούσε, την αγαπούσε τόσο πολύ», πρόσθεσε η Ουάσινγκτον. «Είμαι εδώ με το μωρό μου. Είμαι εδώ για τον Τζορτζ διότι θέλω δικαιοσύνη για εκείνον και θέλω δικαιοσύνη για εκείνον επειδή ήταν καλός. Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει οποιοσδήποτε, ήταν καλός», κατάληξε.

Στο πλευρό της Ουάσινγκτον βρίσκονταν οι δικηγόροι της οικογένειας και ο στενός οικογενειακός τους φίλος Στίβεν Τζάκσον, ένας πρώην παίκτης του NBA, ο οποίος συνόδευσε την Τζιάνα στο κτίριο.

«Γιατί πρέπει να βλέπουμε τον πόνο της; Είμαι εδώ για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδελφό μου […] και με κάποιο τρόπο γ..ω το, θα το καταφέρουμε», τόνισε ο Τζάκσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα