Τζόκερ: Πού έπεσαν τα τυχερά δελτία

Δύο τυχερά «πεντάρια», που θα πάρουν από 37.962 ευρώ, προέκυψαν από την κλήρωση Τζόκερ της Κυριακής 17 Μαΐου. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς.   

H πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ μοίραζε 5,2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά την Κυριακή 17 Μαΐου σημειώθηκε ξανά τζακ ποτ. Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης (2129) ήταν οι εξής: 23, 42, 1, 33, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Από την κλήσωση προέκυψαν δύο τυχερά «πεντάρια»

θα πάρουν από 37.962 ευρώ, ενώ όσοι είχαν 4+1 θα μοιραστούν 2.500 ευρώ. Τα δελτία παίχτηκαν σε Χαλάνδρι (38 στήλες) και Πέραμα (22 στήλες). Στην επόμενη κλήρωση, λοιπόν, θα υπάρχει και πάλι τζακ ποτ.

Όπως ενημέρωσε ο ΟΠΑΠ, οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση, της Τρίτης, θα μοιραστούν τουλάχιστον  5.600.000 ευρώ. 

Σημειώνεται ότι οι κληρώσεις του Τζόκερ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή περίπου στις 22:00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Συμμετοχές στο Τζόκερ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση).

Τα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (τζακ ποτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα