Τσακαλώτος μετά την αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας: «Τώρα δεν έχουν καμία δικαιολογία»

Μετά την απόφαση της Κομισιόν να αναστείλει το Σύμφωνο Σταθερότητας, ο Ευ. Τσακαλώτος τονίζει πως η κυβέρνηση δεν έχει πια καμία δικαιολογία να μη λάβει μέτρα για την ενίσχυση των πληγέντων από τον κορονοϊό, τα οποία και αναφέρει

«Τώρα δεν έχουν καμία δικαιολογία», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος στα μέτρα που κατά τον ίδιο οφείλει να λάβει η κυβέρνηση για τους πληγέντες από τον κορονοϊό, μετά την απόφαση της Κομισιόν να αναστείλει το

Σύμφωνο Σταθερότητας.

Ο τέως υπουργός Οικονομικών, υπενθυμίζει τη σχετική δήλωση που είχε κάνει και αντιπαραβάλλει τις απαντήσεις του νυν υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για λαϊκισμό τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει, ο κ. Τσακαλώτος σημειώνει πως μετά από την παραπάνω εξέλιξη, η κυβέρνηση δεν δικαιολογείται να μην εφαρμόσει τα εξής:

Κάλυψη του συνόλου του μισθολογικού κόστους σε επιχειρήσεις που πλήττονται,πλήρης καταβολή μισθών και Δώρου από το κράτος,ανάκληση απολύσεων,επίδομα στα χαμηλά εισοδήματα,οριζόντια μέτρα στήριξης της οικονομίας.

«Άλλωστε υπάρχει ασφάλεια. Το λένε και οι ίδιοι», καταλήγει.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα