Τρένα: Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη – Οι κανόνες ασφαλείας

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα (18/5) θα λειτουργήσουν ξανά τα δρομολόγια για τα τρένα από Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Τα μέτρα προστασίας.

Στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών στις μετακινήσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε

την επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων στον άξονα ΑθήναΘεσσαλονίκηΑθήνα, από την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, από την Δευτέρα θα κυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες IC 50, IC 52, IC56 και IC 58, από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, καθώς και οι αμαξοστοιχίες IC 51, IC 53, IC 57 και IC 59, από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Επίσης, όσοι επιβάτες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ταξίδι με επιστροφή εντός της ίδιας ημέρας, μπορούν να πάρουν τα πρώτα πρωινά εξπρές δρομολόγια, IC 50 &51, από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν τις απογευματινές με τις αμαξοστοιχίες IC 58 &59, αντίστοιχα.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως θα κυκλοφορήσουν ξανά και οι αμαξοστοιχίες 81, 83, 84 και 86 στη διαδρομή ΘεσσαλονίκηΦλώρινα και αντίστροφα, καθώς και τα τοπικά δρομολόγια στη γραμμή ΛάρισαΒόλοςΛάρισα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τέλος επισημαίνει ότι εφαρμόζονται πλήρως τα μέτρα προστασίας και πιο συγκεκριμένα:

Το προσωπικό χρησιμοποιεί τον απαραίτητο εξοπλισμόΥπάρχουν σημεία με αντισηπτικό σε κάθε βαγόνι όλων των αμαξοστοιχιώνΥπάρχει συνεχής εισροή φρέσκου αέρα σε όλες τις αμαξοστοιχίεςΓίνεται διαρκής αλλαγή φίλτρων αέρος σε όλες τις αμαξοστοιχίεςΓίνεται καθημερινή απολύμανση όλων των αμαξοστοιχιώνΥπάρχει έλεγχος στις επιβιβάσεις.Όλα τα εισιτήρια μας εκδίδονται ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αύριο, Παρασκευή, θα γίνουν ανακοινώσεις αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα οδικά, σιδηροδρομικά, ακτοπλοϊκά και αεροπορικά ταξίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα