Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεκρός 22χρονος μετά από τροχαίο

Θρήνος στην Ιεράπετρα. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 22χρονος δικυκλιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα την Πέμπτη.

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις 10 το βράδυ απόψε (3/7) ο 22χρονος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης στην Ιεράπετρα.

Ο άτυχος δικυκλιστής νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ενώ η οικογένειά του έχει ήδη πάρει τη μεγάλη απόφαση της δωρεάς των οργάνων του, που θα ληφθούν από ειδική ομάδα γιατρών, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η ώρα

ήταν 10:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν ο εκκωφαντικός θόρυβος της σύγκρουσης της μοτοσυκλέτας, που ανέβαινε την ανηφορική περιφερειακή οδό Κύπρου, με τον πίσω δεξιά τροχό του τζιπ σήκωνε ολόκληρη τη γειτονιά των «Πολυκατοικιών» στο πόδι. Το τζιπ οδηγούσε κάτοικος της περιοχής, που κι εκείνος επέστρεφε στο σπίτι του εκείνη τη μοιραία στιγμή, και έχοντας ανάψει φλάς, έστριβε αριστερά από την περιφερειακή οδό Κύπρου προς την οδό Μπαριτάκη με κατεύθυνση προς την περιοχή του Ι.Ν. Παναγίας Ελεούσας.

Ο οδηγός του τζιπ δεν τραυματίστηκε αλλά υπέστη ισχυρό σοκ, βλέποντας τον νεαρό τραυματία στην άσφαλτο. Οι διερχόμενοι και οι περίοικοι που πρώτοι έφτασαν κοντά στον νεαρό τραυματία, άρχισαν αμέσως να καλούν το 166 και την Αστυνομία.

Ο 22χρονος εισήχθη μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σε πολύ βαριά κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ιεράπετρας, το οποίο διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, καθώς και επανδρωμένο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκε γιατί είχαν πέσει λάδια από τη μηχανή στο κατηφορικό οδόστρωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα