Το φάουλ του Δημάρχου Αθηναίων με την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ξάφνιασε» ο Δήμαρχος Αθηναίων με μια ανακοίνωση που αναιρεί το «υπερκομματικό» του προφίλ!

Σε πολιτικό φάουλ υπέπεσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας στην επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη για το κόστος του «Μεγάλου Περιπάτου».

Με την εμπλοκή των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ και «των αποκαλύψεων» που έγιναν τελευταία και χρειάζονται …αντιπερισπασμό που βρέθηκε στο έργο του Δημάρχου με τον «Μεγάλο Περίπατο», ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει να αδικεί τον εαυτό του και να αυτοαναιρείται

ως προς το υπερκομματικό προφίλ που καλλιεργεί. Δεν τον είδαμε πχ να κάνει κάποια κριτική σε κυβερνητικές πράξεις στους δέκα κοντά μήνες που είναι Δήμαρχος. Ούτε μπορούμε να φανταστούμε ότι απαντάει με αυτό τον τρόπο ελπίζοντας ότι θα σταματήσει τυχόν κριτική για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του- κριτική που με τη σειρά της κρίνεται από τα μέσα ενημέρωσης και προπάντων από τους πολίτες!

Αν είναι, πάντως, μια ατυχή στιγμή του Δημάρχου (όπως θέλουμε να πιστεύουμε) ή μια ανακοίνωση ενταγμένη σε μια γενικότερη εμπλοκή του στο πολιτικό παιχνίδι, θα το μάθουμε από τις επόμενες κινήσεις του.

Και να φανταστεί κανείς πως η «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου, στήριξε, έστω και με αστερίσκους, το σχέδιο του Δημάρχου για τον «Μεγάλο Περίπατο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης του Δήμου Αθηναίων στο οποίο αναφερόμαστε:

«Τον κ. Πολάκη τον τυφλώνει η ανάγκη να κάνει αντιπερισπασμό για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από όσα έγιναν στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις. Ο δημόσιος χώρος δεν έχει όμως ούτε χρώμα ούτε ιδεολογία. Και η Αθήνα δεν προσφέρεται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση. Έχει δρόμο μπροστά της και επιτέλους, τον έχει βρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα