Το δώρο του Τομ Χανκς στον 8χρονο Κορόνα, που δέχεται bullying λόγω κορονοϊού

Ένα ξεχωριστό δώρο έστειλε ο Τομ Χανκς στον 8χρονο Κορόνα, που δέχεται bullying λόγω κορονοϊού. «Έχεις έναν φίλο, ΕΜΕΝΑ», γράφει στον μικρό ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος συγκινεί με αυτήν την ευγενική χειρονομία του.

Μία γραφομηχανή μάρκας Corona ήταν το δώρο του Τομ Χανκς στον 8χρονο Κορόνα, που του είχε γράψει για το bullying που υφίσταται εξαιτίας του ονόματός του.

O πρόσφατα πολιτογραφημένος Έλληνας σούπερ

σταρ του Χόλιγουντ, ήταν από τους πρώτους διάσημους που προσβλήθηκαν από τον φονικό ιό. Έτσι, είχε περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες στο Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, μαζί με τη σύζυγό του, Ρίτα Ουίλσον, η οποία είχε επίσης προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

Ο Κορόνα Ντε Βρις (Corona De Vries), από το εν λόγω παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, είχε περιγράψει τα… μαρτύριά του στον σπουδαίο ηθοποιό.

Σύμφωνα με το «Channel 7 News» το αγόρι φέρεται να είχε γράψει στον Χανκς: «Άκουσα τα νέα που εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορονοϊό. Είστε εντάξει;».

Ο μικρός Αυστραλός προσέθετε στην επιστολή του πως αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά «κορονοϊό», γεγονός που τον κάνει να αισθάνεται «λύπη και οργή».

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη σύζυγό μου να νιώσουμε τόσο υπέροχα!», του έγραψε ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός στην απάντησή του, την οποία πληκτρολόγησε σε μια γραφομηχανή Corona που είχε πάρει μαζί του στο Γκόλντ Κόουστ, όπως αναφέρει και στην παραπάνω ανάρτησή του στο Instagram.

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα - όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», του γράφει ο Χανκς στην επιστολή του και καταλήγει: «Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις.

Υ.Γ. Έχεις έναν φίλο, ΕΜΕΝΑ».

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα