Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη σε Βρούτση για τα ΚΕΚ

Για στήριξη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο πρόσωπο του υπ. Εργασίας Γ. Βρούτση, μετά από την υπόθεση των ΚΕΚ και την ακύρωση του προγράμματος Voucher, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. 

«Ο κ. Βρούτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, μετά την ακύρωση του προγράμματος voucher των ΚΕΚ για τους επιστήμονες.

Στην

σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβαλε τέλος στις όποιες εικασίες περί δυσαρέσκειας προς το πρόσωπο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με του οποίου την παρέμβαση καταργήθηκε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης.

Ερωτηθείς, λοιπόν, εάν ο κ. Βρούτσης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, ο κ. Πέτσας απάντησε «ναι», ενώ, στην ερώτηση εάν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υπέβαλε παραίτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε: «Ο κ. Βρούτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού».

Υπενθυμίζεται πως, οι επιστήμονες τους οποίους αφορούσε το πρόγραμμα θα λάβουν κανονικά την ενίσχυση των 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο, χωρίς προϋποθέσεις, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα