Το Twitter «έκρυψε» ακόμη μία ανάρτηση του Τραμπ

Σύμφωνα με το Twitter, τα όσα γράφει ο Τραμπ παραβιάζουν την πολιτική του διότι περιέχουν απειλή.

Η Twitter Inc τοποθέτησε το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) νέα προειδοποιητική σήμανση σε μια ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, επικαλούμενη λόγους παραβίασης της πολιτικής

της εταιρείας κατά της καταχρηστικής συμπεριφοράς.

«Δεν θα υπάρξει ποτέ μια ‘Αυτόνομη Ζώνη’ στην Ουάσινγκτον, καθόσον είμαι Εγώ ο Πρόεδρός σας. Αν προσπαθήσουν, θα αντιμετωπιστούν με σοβαρή δύναμη!», έγραψε στην επίμαχη ανάρτηση ο μεγιστάνας πρόεδρος λίγο νωρίτερα.

Εν συνεχεά, η εταιρεία «έκρυψε» το tweet του Τραμπ επικαλούμενη απειλή βλάβης εναντίον μιας αναγνωρίσιμης ομάδας, όπως αναφέρεται.

Κατέστησε ωστόσο προσβάσιμη την ανάρτηση για λόγους «δημόσιου συμφέροντος».

«Έχουμε τοποθετήσει μια ειδοποίηση δημοσίου συμφέροντος σε αυτό το Tweet για παραβίαση της πολιτικής μας κατά της καταχρηστικής συμπεριφοράς, συγκεκριμένα της παρουσίας απειλής βλάβης κατά μιας αναγνωρίσιμης ομάδας. Αυτό το tweet παραβίασε τους κανόνες του Twitter σχετικά με την καταχρηστική συμπεριφορά. Ωστόσο, το Twitter έχει αποφασίσει ότι μπορεί να είναι προς το συμφέρον του κοινού να παραμείνει προσβάσιμο το tweet», αναφέρει συγκεκριμένα το Twitter.

Υπενθυμίζεται πως διαδηλωτές κατά του ρατσισμού κήρυξαν χθες, Δευτέρα, στην Ουάσινγκτον την «Αυτόνομη Ζώνη του Μαύρου Οίκου», (Black House Autonomous Zone) κοντά στον Λευκό Οίκο μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με την Washington Times, η «αυτόνομη ζώνη» βρίσκεται κοντά στον Λευκό Οίκο και φαίνεται να περικλείει την περιοχή του Lafayetter Park.

{https://twitter.com/Sotiridi1/status/1275209094803095559}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα