Τι ώρα βγαίνει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα είναι πλέον καθημερινή, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται. Χθες ανακοινώθηκαν 20 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και επιβλήθηκαν έκτακτα μέτρα στην Ξάνθη.

Η

νέα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα αναμένεται μετά τις 6 το απόγευμα. Καθημερινά ο ΕΟΔΥ βγάζει την ανακοίνωση μετά την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, ωστόσο η ώρα δεν είναι σταθερή. Σε κάθε περίπτωση τα νέα κρούσματα ανακοινώνονται μετά τις 6 το απόγευμα.

Η νέα ανακοίνωση σήμερα 12/6: Νέα κρούσματα σήμερα: 20 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 14 ασθενείς σε ΜΕΘ

Σημειώνεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 20 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και υπήρξαν έκτακτα μέτρα στην Ξάνθη, ενώ αν θα υπάρξει σημαντικη αύξηση ή όχι θα φανεί στις 20 Ιουνίου και μετά, καθώς τότε θα αποτυπωθούν τα στοιχεία του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Ταυτόχρονα οι εικόνες με μεγάλα πάρτυ και πολύ κόσμο προκαλούν ανησυχία.

Στο μεταξύ, αρνητικά φαίνεται να βγήκαν και τα 20 δείγματα που εστάλησαν προς εξέταση από το περιβάλλον των 8 κρουσμάτων στην περιοχή της Λαμίας, σύμφωνα με το lamianow.gr. Τα 20 μοριακά τεστ τα οποία πραγματοποιήθηκαν μερίμνη της Περιφέρειας Στερεάς εστάλησαν σε ειδικό εργαστήριο στην Αθήνα και τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή, λίγο πριν τις 16.00 το μεσημέρι.

Αρνητικά επέστρεψαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι και τα άλλα 6 δείγματα που είχαν πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και εστάλησαν προς εξέταση στο ΠΑΣΤΕΡ. Χθες Πέμπτη αρνητικό βγήκε και ένα ακόμη τεστ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα