Θεσσαλονίκη: Την σκότωσε και στην συνέχεια έκαψε το πτώμα - Συνελήφθη ο δράστης

Στη Θεσσαλονίκη οι αρχές συνέλαβαν ένα 38χρονο ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε το 2018 μια γυναίκα στην πόλη.

Στη Θεσσαλονίκη η ΕΛΑΣ προχώρησε στην σύλληψη

ενός 38χρονου, ο οποίος το 2018 φέρεται να δολοφόνησε μια 40χρονη γυναίκα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπόθεσης της εξαφανισμένης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια ήταν τοξικομανής και είχε εξαφανιστεί το Δεκέμβριο του 2018 από την περιοχή της Σταυρούπολης.

Παρόλα αυτά, ουδέποτε αναζητήθηκε από συγγενείς της και ένας γείτονας της που είναι αστυνομικός, παρατήρησε ότι είχε αρκετό διάστημα να την δει. Τότε, του προκάλεσε εντύπωση και απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές.

Έτσι, ξεκίνησαν οι αντίστοιχες έρευνες και έγινε άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της γυναίκας. Από το υλικό που συγκεντρώθηκε βρέθηκε στο «κάδρο» των Αρχών ο 38χρονος που κρίθηκε ως ύποπτος για την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η 40χρονη ταξίδεψε στο εξωτερικό, ενώ την ίδια ώρα εμφανίζεται να κάνει συναλλαγές με τις κάρτες της, και μέσω του Διαδικτύου. Ταυτόχρονα, ο ίδιος αναζητά πληροφορίες για το «τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν πεθαίνει» και στοιχεία «για τη σήψη ενός πτώματος» κ.ά., όπως περιγράφεται στην εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Στη συνέχεια όμως με τα στοιχεία εναντίον του να είναι αρκετά, άλλαξε την κατάθεση του.

Έτσι, υποστήριξε πως έπειτα από ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί της, την πέταξε αναίσθητη σε κάδο με μπάζα όπου την άφησε να πεθάνει.

Δικαστικές πηγές όμως, αναφέρουν πως αυτός ο ισχυρισμός δεν ισχύει και με βάση το προανακριτικό υλικό τονίζουν ο 38χρονος σκότωσε πρώτα την γυναίκα και στη συνέχεια έκαψε το πτώμα, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Προς την κατεύθυνση αυτή έγινε έρευνα για μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος που φέρεται να αγόρασε σε διάστημα που συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνιση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος συνελήφθη από τις αρχές στο σπίτι του στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιώργος Νούλης απήγγειλε την εις βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκε ένταλμα από την ανακρίτρια βάσει του οποίου κρατείται για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιόν της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, - Συνελήφθη,thessaloniki, - synelifthi