Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της μάνας που κάηκε μαζί με τα παιδιά της (Βίντεο)

Συγκλονίζει το χρονικό της τραγωδίας για την άτυχη μητέρα και τα δυο της παιδιά που έχασαν τη ζωή τους από φωτιά στη μονοκατοικία τους στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.Μια ανείπωτη εκτυλίχθηκε την Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Μία 32χρονη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της βρήκαν τραγικό θάνατο από φωτιά που ξέσπασε
στο σπίτι τους. Η μητέρα βρήκε μαρτυρικό…

Συγκλονίζει ο πατέρας της μάνας

H φονική πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι tα χαράματα της Πέμπτης. H τραγική εικόνα του πατέρα της 31χρονης γυναίκας, που έχασε τη ζωή της μαζί με τα δυο της παιδιά, ραγίζει καρδιές. Υποβασταζόμενος από άλλους συγγενείς της κοπέλας, ο πατέρας έφτασε στο σπίτι όπου έμελλε να γίνει κολαστήριο για την κόρη και τα εγγόνια του.

«Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου», δήλωσε στο thesstoday.gr με τρεμάμενη φωνή. «Ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ».

{https://youtu.be/zb_XUE-ka7I}

Ο ίδιος δήλωσε σε κλίμα οδύνης ότι εκείνος μεγάλωσε το παιδί του. «Έμαθα ότι πήρα φωτιά το σπίτι. Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι και άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα. Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω. Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα».

{https://youtu.be/nbmavYbIlcQ}

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς η γυναίκα με δύο παιδιά εγκλωβίστηκαν στις φλόγες με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, σοροί τριών ατόμων εντοπίσθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία 30χρονη γυναίκα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 12 και 8 ετών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, ενώ στο συμβάν έσπευσαν 12 άνδρες και τέσσερα οχήματα.

Στις 02.00 τα ξημερώματα, η μητέρα, 30 ετών, και τα δύο της παιδιά, 7 και 11 ετών, εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και κάηκαν ζωντανοί. Καμένα παιδικά ρούχα, ποδηλατάκια πίσω στην αυλή, όσα είχε χτίσει με κόπο η οικογένεια έγιναν στάχτη από τις φλόγες που στέρησαν τη ζωή στη μητέρα με τα δύο παιδιά.

Η μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στη δυτική Θεσσαλονίκη κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με έξι οχήματα και 12 πυροσβέστες. Οι σοροί των τριών ανθρώπων εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι μετά την κατάσβεση της φωτιάς μέσα στο σπίτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Η μαρτυρία του πρώην ιδιοκτήτη του σπιτιού, το οποίο ήρθε στα χέρια της άτυχης οικογένειας το καλοκαίρι του 2021, επίσης συγκλονίζει.

«Ήταν του πεθερού μου το σπίτι. Καθόταν η κόρη μου μέχρι το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι το πούλησε το σπίτι», δήλωσε στο ThessToday.gr ο κ. Κώστας, προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Και όσον αφορά τα θύματα της τραγωδίας: «Ήταν ένα ζευγάρι με δύο παιδιά. Ο πατέρας έλειπε γιατί είναι οδηγός σε νταλίκα. Ήταν σε δρομολόγιο».

Η πυρκαγιά ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από θερμαντικό σώμα στην μικρή μονοκατοικία, στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και του υπνοδωματίου και η άτυχη μητέρα με τα παιδιά εγκλωβίστηκαν γιατί κατέρρευσε η οροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Συγκλονίζει, Βίντεο,thessaloniki, sygklonizei, vinteo