Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας έξω από το βενζινάδικο

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 45χρονος Αλβανός για το σοκαριστικό φονικό στη Θεσσαλονίκη.Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία. Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα,…

Το χρονικό της δολοφονίας

Δράστης και θύμα κάθονταν μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Κινήθηκαν προς γειτονικό πρατήριο καυσίμων, προκειμένου να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ωστόσο, συνέχισαν να καυγαδίζουν και τότε ο ένας από τους δύο κατέβηκε από το όχημά του και με όπλο πυροβόλησε τον δεύτερο και εξαφανίστηκε, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και περίοικων.

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο τραυματίας κατέληξε πριν προλάβουν οι διασώστες να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίοικοι, οι δύο αλλοδαποί άντρες ήταν φίλοι και γνωστοί στη γειτονιά. Μάλιστα, έπιναν συχνά μαζί τον καφέ τους στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα