Θάνατος 19χρονης - Πολεμικό Ναυτικό: Το επικρατέστερο σενάριο για τον ξαφνικό χαμό της

Ιατροδικαστικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στην υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου της 19χρονης Θάλειας του Πολεμικού Ναυτικού.Το σενάριο της δηλητηρίασης φαίνεται να εξετάζεται ως αιτία για τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης δόκιμης ναυτικού του Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλλείται το onlarissa.net, από τον στενό οικογενειακό…

Τι είπε ο αδερφός της

«Για 40 μέρες είχε πάει και αυτή ήταν η τελευταία της βδομάδα»... Ο αδερφός της 19χρονης, της ναυτικής

δοκίμου που «έσβησε» μέσα σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς η αδερφή του βρήκε τραγικό θάνατο. «Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από τον γιατρό, ότι δεν είναι καλά. Από την ίδια δεν είχαμε κάτι. Ο γιατρός μας είχε πει πως έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα», αναφέρει ο ίδιος στο Live News στο MEGA.

Και συνεχίζει: «Μας πήραν χθες (σ.σ. προχθές) να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγαν εκεί οι γονείς μου, για να πάνε να την στηρίξουν. Κάθε φορά που έκαναν στάση, μιλούσαμε. Για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία βδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πώς και πώς. Ηταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Εδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο Ναυτικό. Ηταν το όνειρό της από μικρή».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνατος 19χρονης - Πολεμικό Ναυτικό,thanatos 19chronis - polemiko naftiko