Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο στην παραλιακή

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα της Ιστιοπλοϊας, Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος το βράδυ της Δεύτερας είχε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή, στο ύψος του Καλαμακίου.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1955 στον Πειραιά. Είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες (1976,

1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004).

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.

Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τροχαίο που είχε χθες (20.01.2020) στην Παραλιακή.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Τάσος Μπουντούρης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρου Γιαννιώτη.

Όλα έγιναν στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Άλιμο. Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος, η σύζυγος του και το παιδί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Μπουντούρης,tasos bountouris