Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Γιατί θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την κατηγορούμενη να κρίνεται προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας τον περασμένο Ιανουάριο, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέα. Η…

Διερεύνηση ποινικών ευθυνών και για τους ιατροδικαστές

Εντωμεταξύ, οι έρευνες για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας παίρνει και νέα τροπή, αφού η Εισαγγελία

Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένεται να διερευνήσει το ενδεχόμενο να έχουν ποινικές ευθύνες και ιατροδικαστές, που ενεπλάκησαν στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά την κατεπείγουσα εντολή που δόθηκε σε δύο εισαγγελείς, να ξαναψάξουν εκ νέου πως πέθαναν τα άλλα δύο κοριτσάκια, πριν από την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με Ανώτατες Δικαστικές Πηγές λοιπόν, θα διερευνηθεί μεταξύ άλλων, εάν αστοχίες στις εκθέσεις ιατροδικαστών, που διερεύνησαν το θάνατο του πρώτου παιδιού στην Πάτρα, είχαν αποτέλεσμα συγκάλυψη εγκληματικής ενέργειας.

«Βόμβα» από Νικολούλη: Η Ρούλα απειλούσε τον Μάνο

Αποκαλυπτικά ήταν παράλληλα όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη για τον λόγο που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν άντεξε και εγκατέλειψε την Ρούλα φεύγοντας από το σπίτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», είπε ότι η ίδια έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η 33χρονη απειλούσε τον Μάνο.

Σημείωσε δε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του στα οποία τον απειλούσε.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, αυτός ήταν ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα