Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ: «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε βίντεο σχετικά «με την αδιαφανή χρηματοδότηση των Μέσων Ενημέρωσης» και κάνει λόγο για «ζήτημα Δημοκρατίας».

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβει τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ, παρά την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση

«Αντί απαντήσεων για τα ανύπαρκτα Μέσα» συνεχίζει η Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός

«υπεκφεύγει με διαρροές χυδαίων συμψηφισμών για το τι έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, για να κερδίσει χρόνο και να μαγειρέψει τα νούμερα». Σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει πως «νομοθέτησε ώστε οι διαφημιστικές δαπάνες, ακόμα και των τραπεζών, να δημοσιεύονται προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Ούτε μοίραζε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτα Μέσα χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο, ούτε έδινε χρήματα παράνομα σε sites εκτός online Μητρώου media, ούτε έκρυβε ενοχικά τη λίστα με το πού πήγαν τα λεφτά».

Το κόμμα κάνει λόγο για «ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας» και καλεί τον «κ. Μητσοτάκη να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές». 

Περαιτέρω, ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα βίντεο για την υπόθεση για την οποία από μέρες έχει σηκώσει τους τόνους, στο οποίο αναφέρεται πως 20 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν «ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, χωρίς κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογαριασμό».

Δείτε το σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

{https://youtu.be/ZGb9Mxmj7-0}

Keywords
Τυχαία Θέματα