Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια για τα ΕΠΑΛ με μαθήματα ειδικότητας

Συνέχεια των Πανελληνίων Εξετάσεων με τα μαθήματα ειδικότητας για τα ΕΠΑΛ.

Αύριο, Σάββατο 20 Ιουνίου, συνεχίζονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.

Μετά τις εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, συνέχεια

έχουν τα μαθήματα ειδικότητας, από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου.

Αύριο, ειδικότερα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα:

Στοιχεία Μηχανών,Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ,Αρχές Οικονομικής θεωρίαςκαι Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2020

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή, στη Βιολογία και την Κοινωνιολογία, με τους ειδικούς να εκτιμούν πως τα θέματα και στα δύο μαθήματα ήταν κατανοητά και σαφή.

Στην Κοινωνιολογία, ειδικότερα, και σύμφωνα με τους καθηγητές του «Ρόμβου» - τον εκπαιδευτικό οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται τοο iEidiseis - τα θέματα χαρακτηρίζονται από ευκρίνεια και σαφηνεια. «Καλύπτουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ύλης, δεν απαιτούσαν κριτική σκέψη, αλλά απαιτούσαν μια συνδυαστική προσέγγιση» Επίσης, «η παρουσίαση των θεμάτων ήταν οικεία προς τα παιδιά. Ένας πολύ καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορεί κάλλιστα ν' αγγίξει το άριστα!».

Παράλληλα, τα θέματα και οι ασκήσεις που αφορούν στη Βιολογία χαρακτηρίζονται επίσης ως σαφή και «χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία». Ωστόσο, «οι μαθητές έπρεπε να έχουν εξασκηθεί σε διαγράμματα που αφορούν την ενότητα "Ανοσία" και σε ασκήσεις με τροφικές πυραμίδες. Τα υπόλοιπα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού έχουν κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και απαιτούν βαθιά κατανόηση της ύλης. Υπάρχουν μικρές παγίδες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα ερωτήματα Γ3., Δ2. Και Δ3. Τα θέματα γενικά απευθυνόντουσαν σε καλά προετοιμασμένους υποψηφίους»

Δείτε εδώ θέματα και απαντήσεις στην βιολογία (ΓΕΛ)

Δείτε εδώ θέματα και απαντήσεις στην κοινωνιολογία (ΓΕΛ)

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα