#snfccAtHome: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στο σπίτι μας το Σάββατο 23 Μαΐου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει σταθμούς της μουσικής διαδρομής της σε μια ξεχωριστή συναυλία χωρίς την παρουσία κοινού που θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι συναυλίες σε ζωντανή μετάδοση στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζονται με την Νατάσσα Μποφίλιου το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21:00. Η ερμηνεύτρια, η οποία συμμετείχε στην επίσημη τελετή παράδοσης του Κέντρου στο ελληνικό δημόσιο θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια σταθμούς

από όλη την μουσική διαδρομή της, με τη συνοδεία του φίλου και σταθερού συνεργάτη της Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο.Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει, όπως πάντα, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/bofiliou, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC το Σάββατο 23/05 στις 21:00.

Η σειρά #snfccAtHome: music πραγματοποιείται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συνεργατών και των εργαζομένων του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.
Περισσότερες πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα του #snfccAtHome μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

Keywords
Τυχαία Θέματα