Σκρέκας: Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης - Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Διακοπές ρεύματος σε 37 γραμμές στην Αττική αντιμετωπίζει η ΔΕΔΔΗΕ - Πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.Στα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκάλεσε κακοκαιρία Ελπίδα αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, αυτή τη στιγμή έχουν…

Στην Αττική, προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν σε επίπεδο γειτονιάς οι περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργός και Χαλάνδρι.

Μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα, σε Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Κατω Σούλι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα, λόγω δυσκολιών των συνεργείων στην πρόσβαση των περιοχών αυτών.

Νωρίτερα, το iEidiseis επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠΔΕΗ κ. Γιώργο Αδαμίδη αναζητώντας επίσημη απάντηση για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και με την ώρα αυξάνονται.

«Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα κυρίως εντοπίζονται προς τα βόρεια και βορειανατολικά προάστια. Μιλάμε για χιλιάδες νοικοκυριά, σκεφτείτε ότι δεν έχει ρεύμα το κομμάτι Διονύσου, Κηφισιά, Εκάλης», τονίζει στο iEidiseis, διευκρινίζοντας πως τα περισσότερα αφορούν βλάβες που προκλήθηκαν από πτώσεις δέντρων.

Ωστόσο, όπως λέει ο κ. Αδαμίδης αν και η ΔΕΗ είναι έτοιμη να συνδράμει όπου υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο η δυσκολία έγκειται στους αποκλεισμένους δρόμους, οι οποίοι δεν έχουν καθαριστεί ακόμα από τα χιόνια από τα συνεργεία της Περιφέρειας και τους Δήμους. Ως προς το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης, ο κ. Αδαμίδης τονίζει στο iEidiseis πως μέχρι το βράδυ είναι δυνατόν να έρθει το ρεύμα στα σπίτια. «Αν ανοίξουν οι δρόμοι μέχρι το βράδυ θα έχουμε λύσει τα προβλήματα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε 500 τεχνίτες εκεί έξω που όταν δεήσει η Περιφέρεια, θα επιχειρήσουν όπου υπάρχουν συμβάντα», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δηλώνει οργισμένος ως προς τις καταγγελίες της Περιφέρειας για τη ΔΕΗ, «προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες αλλού, λένε πως η ΔΕΔΔΗΕ δεν δουλεύει, αν είναι δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα