Το συγκλονιστικό σημείωμα οδηγού που έφυγε με τα πόδια από την Αττική Οδό

Συνεχίζεται έως και τώρα η ταλαιπωρια στην Αττική Οδό με παρατημένα και διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα παρά την επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σημείωμα που άφησε οδηγός στο παρμπρίζ . Έως και το μεσημέρι της Τρίτης συνεχίζεται η προσπάθεια απεγκλωβισμού ανθρώπων που παρέμειναν για πάνω από ένα 24ωρο στην Αττική Οδό. Πολλοί από αυτούς αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητο τους…

Πώς θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα

Στο μεταξύ, οδηγίες εξέδωσε, με ανακοίνωσή της η

Αττική Οδός, με τα σημεία, όπου μπορούν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους οι οδηγοί που τα εγκατέλειψαν χθες, μετά την πολύωρη αναμονή.

Οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα έχουν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα της Αττικής Οδού, μπορούν κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199 να έλθουν να παραλάβουν τα οχήματά τους:

1. Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

2. Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.

3. Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).

4. Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Παραμένουν κλειστά και επιχειρείται εκχιονισμός και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα τμήματα:

1. Στο τμήμα από Βριλήσσια μέχρι Ανθούσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

2. Στο τμήμα από την Κάντζα έως τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

3. Στο τμήμα του Δυτικού κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού από τη σήραγγα Κοντόπευκου μέχρι τη Σήραγγα Βριλησσίων.

Καλούνται οι οδηγοί που παραμένουν στα οχήματά τους να επικοινωνούν με το Κέντρο Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού στο τετραψήφιο 1024.

Keywords
Τυχαία Θέματα