Σάρα Καρμπονέρο: Συνεχίζει την μάχη με τον καρκίνο η γυναίκα του Κασίγιας

Η Σάρα Καρμπονέρο παλεύει με τον καρκίνο και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται υπερβολικά αδυνατισμένη.

Η Σάρα Καρμπονέρο δίνει μάχη για την ζωή της, καθώς πάσχει με καρκίνο στις ωοθήκες και με μια ανάρτηση στο Instagram δίνει το δικό της μήνυμα για την δοκιμασία που περνάει.

Μέχρι στιγμής, έχει περάσει ένας χρόνος από την στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες. Μάλιστα, έμαθε

το δυσάρεστο γεγονός τρεις εβδομάδες μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου, δηλαδή την καρδιακή προσβολή που είχε πάθει ο Ίκερ Κασίγιας κατά την διάρκεια προπόνησης.

Τότε, η ίδια είχε γράψει στο Instagram πως «χωρίς να έχουμε ακόμα ξεπεράσει το ένα σοκ, η ζωή μας αιφνιδίασε ξανά. Αυτή τη φορά είμαι εγώ, αυτή η λέξη με τα έξι γράμματα που δυσκολεύομαι ακόμα να γράψω. Λίγες ημέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού ελέγχου, οι γιατροί βγήκαν έναν όγκο στις ωοθήκες και χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείριση. Όλα εξελίχτηκαν κανονικά και ευτυχώς το προλάβαμε όμως έχω ακόμα μερικούς μήνες που χρειάζεται να παλέψω και να ανταποκριθώ στη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και έχω αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά».

Επίσης, είχε συμπληρώσει ότι «ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός αλλά το τέλος θα είναι αίσιο. Έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου και μία σπουδαία ιατρική ομάδα. Επωφελούμαι από τη στιγμή για να ζητήσω από τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους να δείξουν το σεβασμό και την κατανόηση που μου έδειχναν πάντα, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και ευαίσθητες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου».

Πλέον, καθώς παλεύει εδώ και ένα χρόνο με τον καρκίνο, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται εμφανώς αδυνατισμένη και με κοντό μαλλί.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει το εξής:

«Καλό απόγευμα» και πρόσθεσε τα hashtags «Πόρτο», «Ηρεμία», «Ετοιμαστείτε για την εβδομάδα» και «ήρεμη ζωή».

{https://www.instagram.com/p/CAp4fQ5D5xN/}

Keywords
Τυχαία Θέματα