Τάκης Ζαχαράτος: Μετά τον Νίκο Χαρδαλιά μιμείται τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύεται τον Σωτήρη Τσιόδρα σε βίντεο που έγινε αμέσως viral...

Ο Τάκης Ζαχαράτος, διάσημος για τις μιμήσεις του, «μεταμορφώθηκε» στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά σε ένα βίντεο προώθησης της καινούριας του παράστασης, που έρχεται το καλοκαίρι στο Άλσος.

«Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει θα τραγουδήσει

και θα διασκεδάσει χωρίς όρια. Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορωνοϊό, με την εθνική κορωνοϊονοσάτιρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’» αναφέρει η σχετική πρόσκληση του κωμικού.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

{https://youtu.be/wByoMd4UMb0}

Νωρίτερα σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος είχε ανεβάσει ένα βίντεο μίμησης του κ. Χαρδαλιά και στα social media, συνοδεύοντας το με το εξής κείμενο: «Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου».

Ο Τάκης Ζαχαράτος θα βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου το Άλσος από τις 15 Ιουλίου.

{https://www.facebook.com/TakisZacharatosofficial/videos/554514835490282/}

Keywords
Τυχαία Θέματα