Σάκης Αρναούτογλου: Πάσχα με μπόρες και από Δευτέρα φθινόπωρο με πολλές βροχές

Άνοιξη την Μεγάλη Πέμπτη, βροχές το Πάσχα σε συγκεκριμένες περιοχές. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.Άνοδο της θερμοκρασίας και ανοιξιάτικες συνθήκες θα έχουμε την Μεγάλη Πέμπτη σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την Μεγάλη Παρασκευή θα μας επισκεφτεί ένα σύστημα που θα…

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης λιακάδα από το πρωί. Το βραδάκι αραιές συννεφιές και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε πέρασμα με συννεφιές από τα ΒΔ στα ανατολικά. Έτσι το πρωί άστατος θα είναι ο καιρός στα ΒΔ όπου θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Σύντομο πέρασμα με βροχές θα έχουμε και λίγο πιο ανατολικά.

Το Μεγάλο Σάββατο θα έχουμε επίσης συννεφιά στα Αιγαίο και θα κινείται ανατολικότερα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε καλό καιρό.

Την Κυριακή του Πάσχα και μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε στα δυτικά και ΒΔ έντονες συννεφιές αλλά ακόμη και μέχρι στα ανατολικά και τα νότια. Βροχές θα έχουμε στα Επτάνησα, στην ορεινή Θεσσαλία, στην Ευρυτανία, στην Αιτωλοακαρνανία και στη ΒΔ Πελοπόννησο, αλλά στα ΒΑ της χώρας θα έχουμε το πρωί και για λίγη ώρα επίσης βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα κινηθούν ανατολικότερα και δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τα δυτικά και βόρεια της Αττικής.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι πολύ άστατος στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πολλές βροχές κατά τόπους ειδικά στα κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ορεινά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=2EbjUc96s90}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Πάσχα, Δευτέρα,sakis arnaoutoglou, pascha, deftera