Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην Αττική, 10 βαθμούς πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές και καταιγίδες όλη τη χώρα σήμερα, Πέμπτη 31/10, ενώ είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ. Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

 

Βροχές και καταιγίδες όλη τη χώρα σήμερα, Πέμπτη 31/10, ενώ είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

από την ΕΜΥ. Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και αυτή θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επιπεδα για την εποχή. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου η πτώση της θερμοκρασίας θα διαρκέσει για λίγες μέρςε και την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου επεσήμανε ότι πλέον οι νύχτες και τα πρωινά θα «μαλακώσουν», όμως το μεσημέρι που είχαμε υψηλές θερμοκρασίες, θα σημειωθεί πτώση. «Θα πέσει η θερμοκρασία ακόμη και 10 βαθμούς», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Για την Αττική η ΕΜΥ περιμένει νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Για την Αττική ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για διάσπαρτες μπόρες και για άστατο καιρό.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με σταδιακή εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για έντονα φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία.

Για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ αναφέρει ότι: «Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το απόγευμα στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα κεντρικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στην Εύβοια και μέχρι το μεσημέρι πιθανώς στις βόρειες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα».

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι ο καιρός θα μείνει άστατος την Παρασκευή, ενώ έρχονται ισχυροί άνεμοι.

{https://youtu.be/Z6m0VmZlKqs}

Keywords
Τυχαία Θέματα