Δημήτρης Οικονόμου: «Άδικη» η κριτική Κυμπουρόπουλου για την εκπομπή

Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου στην ανάρτηση Κυμπουρόπουλου - Για τον ευρωβουλευτή «δεν αποδοκιμάστηκε εκείνη τη στιγμή από τους παριστάμενους δημοσιογράφους» η «απαράδεκτη» φράση Βορίδη περί αναπηρίας

Με σκοπό την «αποκατάσταση της αλήθειας», όπως δηλώνει, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, απαντά στην κριτική του Στέλιου Κυμπουρόπουλου προς τον Μάκη Βορίδη με σχόλιο του, κάτω από τη σχετική ανάρτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής όπου ο υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης

έκανε την επίμαχη αναφορά περί αναπηρίας που οδήγησε στην αντίδραση Κυμπουρόπουλου, σημείωσε πως «τη συγκεκριμένη στιγμή που ο κ. Βορίδης κάνει λόγο για αναπηρία» είχε την εικόνα πως «δεν αναφέρεται σε σωματική αναπηρία».

«Αν μας παρακολουθούσατε θα γνωρίζατε και την άποψη μας για τα άτομα με αναπηρία αλλά και τις εκπομπές που έχουμε κάνει για τα δικαιώματα τους παρά πολλές φορές» προσθέτει ο κ. Οικονόμου στο σχόλιό του, για να καταλήξει:

«Επομένως θεωρώ άδικη την κριτική σας για την εκπομπή και τους "παριστάμενους" δημοσιογράφους και δεν την δέχομαι».

Ολόκληρο το σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου:

Η ανάρτηση του κ. Κυμπουρόπουλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να παραβλέψω την δημόσια δήλωση του Υπουργού κου Βορίδη, ο οποίος δήλωσε πως αυτά τα κορίτσια (σ.σ. που παρέλασαν "αλά Μόντι Πάιθον" στην Ν.Φιλαδέλφεια) δεν είναι μωρά, ούτε ανάπηρα, ότι μιλάς και συνεννοήσε μαζί τους.

Η δήλωση αυτή είναι απαράδεκτη, προσβλητική, μειωτική και πρέπει να αποσυρθεί».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ επεσήμανε δε πως «η μειωτική αυτή δήλωση από ένα κυβερνητικό στέλεχος να σημειωθεί, πως δεν αποδοκιμάστηκε εκείνη τη στιγμή από τους παριστάμενους δημοσιογράφους και τους παρευρισκόμενους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Κυμπουρόπουλος: Προσβλητική η δήλωση Βορίδη για την αναπηρία

Keywords
Τυχαία Θέματα