Σάκης Αρναούτογλου: Κακοκαιρία εξπρές, με ισχυρούς ανέμους, χιόνια και καταιγίδες

Χιόνια στα βουνά και καταιγίδες το σκηνικό του καιρού. Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για χιόνια στα βουνά και καταιγίδες. Ειδικότερα, πρόκειται όπως είπε για μια κακοκαιρία εξπρές η…

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη επίσης ο καιρός θα αλλάξει από τα ξημερώματα με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ θα βελτιωθεί πιο γρήγορα από την Αθήνα. Το βράδυ όμως στα δυτικά θα έχουμε και χιόνια πάνω από τα 700 μέτρα. Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμοί.

Την Τετάρτη ο καιρός φαινόμενα θα έχουμε στα ανατολικά νησιωτικά, στη Θράκη, στις Κυκλάδες και στα δυτικά της Κρήτης. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 12 με 13 βαθμούς στα κεντρικά, στους 8 με 12 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Την Πέμπτη περιορίζονται τα φαινόμενα, αλλά από το απόγευμα και μετά αναμένεται νέα επιδείνωση στα δυτικά και χιόνια σε Πίνδο και ορεινή Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία στους 12 βαθμούς στα κεντρικά, στους 5 με 10 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Την Παρασκευή νέα διαταραχή επηρεάζει την κεντρική, την κεντροανατολική, νοτιοδυτική και κυρίως ανατολική και νότια Ελλάδα με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 8 με 11 βαθμούς στα βόρεια, στους 11 με 12 στα κεντρικά και στους 14 στα νότια.

Το Σάββατο, άστατος θα είναι ο καιρός στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Οι ίδιες θερμοκρασίες με την Παρασκευή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

{https://youtu.be/VAWLq8Iomc4}

Keywords
Τυχαία Θέματα