Σάκης Αρναούτογλου: Και τώρα καύσωνας με έως 45αρια - Πότε τελειώνει, νέες ημερομηνίες

Ολη η Ελλάδα αναμένει τον καύσωνα. Πότε θα δροσίσει, ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.Από αύριο Τετάρτη μπαίνουμε σιγά - σιγά στον καύσωνα που συζητάμε τις προηγούμενες μέρες με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει ότι χρειάζεται προσοχή. Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης θα…

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης ήλιο από το πρωί έως και το βράδυ. Η θερμοκρασία από 24 έως

38 βαθμούς.

Την Πέμπτη, παντού ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Ειδικότερα θα φτάσει τους 42 βαθμούς στα κεντρικά και ηπειρωτικά. Στους κάμπους 1 με 2 βαθμούς πιο ψηλά.

Την Παρασκευή, επίσης καλοκαιρία και η άνοδος της θερμοκρασίας συνεχίζεται με τους ανέμους να γίνονται ΒΔ που σημαίνει επικίνδυνοι για εκδήλωση πυρκαγιάς. Στα κεντρικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 43 στα κεντρικά και τοπικά ίσως 1 με 2 βαθμούς περισσότερους.

Το Σάββατο, πολύ επίσης ζέστη με την θερμοκρασία στους 43 στα κεντρικά, στους 41 με 42 στα ηπειρωτικά.

Την Κυριακή επίσης ζέστη με τους ανέμους να φτάνουν τα 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 39 βαθμούς στα κεντρικά στους 41 στο Ιόνιο.

Από εκεί και πέρα στις 17 - 18 Ιουλίου παραμένουν τα 40αρια στην Ελλάδα, στις 19 με 20 Ιουλίου η κατάσταση θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και 21 με 22 Ιουλίου παραμένουν τα 39αρια και τα 40αρια και στις 23-24 Ιουλίου θα έχουμε μια μικρή πτώση με την θερμοκρασία να φτάνει κατά μέσο όρο στους 38 βαθμούς. Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου από 25/7 θα νιώσουμε μια δροσιά και πιο «ευχάριστες θερμοκρασίες».

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=e42TN2zybvE}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, 45αρια - Πότε,sakis arnaoutoglou, 45aria - pote