Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτο επισκεπτήριο από τη μάνα και την αδερφή της - Τι της έδωσαν

Φωτογραφίες από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου.Το πρώτο της επισκεπτήριο είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.…

Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω μισή ώρα στο κελί της» - Η συνέντευξη στη Νικολούλη

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο τρέιλερ του «Φως στο Τουνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, το οποίο προμηνύει ότι η εκπομπή θα καθηλώσει για ακόμη μία φορά

τους τηλεθεατές τη νύχτα της Παρασκευής (8/4), καθώς θα προβάλει συνέντευξη του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα και συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως θα διαπιστώσετε στο τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω, ο Μάνος Δασκαλάκης όχι μόνο δεν στηρίζει πλέον τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως επιθυμεί να πάρει εκδίκηση για όσα έχουν γίνει κι ας καταλήξει στη φυλακή.

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Αγγελική Νικολούλη ρωτά τον Μάνο Δασκαλάκη για κάποιο όνειρο που είχε δει:

«Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα;».

«Ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα», απαντά ο ίδιος.

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση».

Δείτε το τρέιλερ:

{https://www.youtube.com/watch?v=MA_WxNMlzoI}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Πρώτο,roula pispirigkou, proto