Ρέντης - Πατέρας 18χρονου: «Ένας 28χρονος που συνεργάζεται με τράπερ, έδωσε τον γιο μου στην Αστυνομία»

«Κάποιος του είπε: "Πάρ' το πάνω σου!"» δηλώνει ο πατέρας του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε φωτοβολίδα στον αστυνομικό, στον Ρέντη.Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον 18χρονο από τα Άνω Λιόσια, που ομολόγησε ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό αστυνομικού κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Ρέντη, είναι συνεχείς, με τον πατέρα…

Μαρτυρία-κλειδί για τα επεισόδια στον Ρέντη

«Εγώ πήγα εκεί, γιατί μου ανέθεσαν να βάλω τα πανό με τα συνθήματα», είπε ο άνθρωπος που κατέδειξε ο πατέρας του 18χρονου ως τον «καθοδηγητή» του και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή έφυγα, αλλά άκουσα ότι θα γίνουν επεισόδια με

τους αστυνομικούς».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του ALPHA, ο 18χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως κάποιος του είπε το εξής: «Πάρε τη φωτοβολίδα, βγάλε το καπάκι και πέταξέ την στους μπάτσους». Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του τραυματία αστυνομικού, Στέλιος Αυγέρης, δήλωσε πως ο συλληφθείς δεν είναι μέλος κάποιου Συνδέσμου και τόνισε: «Δεν άλλαξε καμία κατάθεση ο 18χρονος. […] Δεν γνωρίζουμε αν η φωτοβολίδα που έριξε ο 18χρονος είναι αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό».

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 18χρονο

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος συλληφθείς για τα επεισόδια στον Ρέντη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (14/12) και εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.

Ακόμα, ο νεαρός βαρύνεται με τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών,για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα