Κακοκαιρία Ελπίδα: Τεράστια προβλήματα και διακοπή κυκλοφορίας σε Φθιώτιδα, Κυκλάδες και Κρήτη

Η κακοκαιρία Ελπίδα έντυσε στα «λευκά» ακόμη και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ τα χιόνια έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Απόγνωση για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης, ενώ παράλληλα δίνεται μάχη για να ανοίξουν οι δρόμοι στη Φθιώτιδα.Η κακοκαιρία Ελπίδα μπορεί να έφερε όμορφες εικόνες με τα κατάλευκα τοπία, όμως έχει δημιουργήσει και σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. Τα χιόνια έχουν φτάσει μέχρι και τα…

Απόγνωση για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

Οι κάτοικοι

του Αρκαλοχωρίου της Κρήτης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τα χιόνια, καθώς διαμένουν σε κοντέινερ, αφού απαγορεύεται -ή είναι αδύνατη- η πρόσβαση στα σπίτια τους, λόγω του πρόσφατου ισχυρού σεισμού που έπληξε την περιοχή.

Συγκεκριμένα, το neakriti.gr αναφέρει πως αντιμέτωποι με την παγωνιά, μέσα στους οικίσκους, βρέθηκαν οι σεισμόπληκτοι στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, καθώς οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες δεν επέτρεψαν στα υπάρχοντα κλιματιστικά - εντός των οικίσκων - να λειτουργήσουν.

Επίσης, διακόπηκε και η κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους των Χανίων λόγω επικινδυνότητας που δημιουργήθηκε από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σταμάτησε η κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

- Χανιά - Θέρισος - Ζούρβα, στο τμήμα Περιβόλια - Θέρισο - Ζούρβα

- Θέρισος - Δρακώνα

- Λάκκοι - Ομαλός

- Βρύσες - Χώρα Σφακίων από Αλίκαμπο μέχρι Χώρα Σφακίων

ΠΗΓΗ: lamianow.gr, naxostimes.gr, cyclades24.gr, neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Ελπίδα, Τεράστια, Φθιώτιδα Κυκλάδες, Κρήτη,kakokairia elpida, terastia, fthiotida kyklades, kriti