Ψευτογιατρός: Με βανάκι και οδηγό μετέφερε τα θύματά του - Νέες καταγγελίες

Σοκάρουν οι μαρτυρίες θυμάτων του «γιατρού» - μαϊμού. Στο «κάδρο» ο «Θοδωρής», ένα βανάκι και μία «ξανθιά γυναίκα».

Ακόμα και πουλμανάκι με οδηγό, ο οποίος μετέφερε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν με δικό τους μέσο σε μοναστήρια και ναούς για να τον συναντήσουν, φαίνεται ότι είχε στη δούλεψή του ο 47χρονος ψευτογιατρός, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως σήμερα, με τον ίδιο να συμπληρώνει 48 ώρες στη φυλακή.

Ο λόγος για τον «Θοδωρή» - όπως εμφανίζεται να συστηνόταν - ο οποίος φέρεται να

πηγαινόφερνε τα ανυποψίαστα θύματα στα ραντεβού, σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται ο Τ/Σ Mega.

«Δεν είχα αμάξι και ήρθαν και μας πήρανε, μας πήρε ένας κύριος νέος και αυτός με γυαλιά συνέχεια, Θοδωρής λέγεται, Θοδωρής ένα νεαρό παιδί. Με νοικιασμένο το αμάξι, με νοικιασμένο το αμάξι. ‘Επειδή δεν έχουνε, να μετακινηθούν’ λέει ‘ο κόσμος, είμαι οδηγός στο γραφείο του’. Και αυτός μας γύρισε πάλι εκεί», ανέφερε συγκεκριμένα ο καταγγέλλων, που είχε άρρωστη την κόρη του.

Ο ίδιος βάζει στο κάδρο ένα ακόμα πρόσωπο: Μια γυναίκα, την οποία συνάντησε στο μοναστήρι της Παλιάς Πεντέλης, η οποία του σύστησε τον «γιατρό» - μαϊμού. «Ήταν μια γυναίκα, ήταν ξανθιά αυτή η γυναίκα, με ένα παιδί, μας είπε ‘θα πάτε στο Κορωπί, ο γιατρός είναι από Ελβετία, έχει σπουδάσει στην Αμερική και τώρα είναι νούμερο 1 εδώ στην Ελλάδα. Έχει και ιατρείο στην Λεωφόρο Συγγρού’», σημειώνει σχετικά ο ίδιος.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο ψευτογιατρός έπεισε τον πατέρα ότι η κόρη του πάσχει από καρκίνο, ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα υγείας ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και απλό: «Κανονικός γιατρός ήταν. Ο κύριος Κόντος μας είδε και μας λέει ‘θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις, θα γίνουν έξω, θα τα στείλω εγώ στην Ελβετία’ λέει ‘και κοστίζουν περίπου 2.000. θα μας δώσεις τα λεφτά’, λέει και πήρε αίμα του παιδιού, τα πάντα και μετά από 15 μέρες μου λέει ‘ναι έχει καρκίνο, θα σου γράψω κάτι χάπια και κάτι βιταμίνες και δύο μήνες τι θα κάνει’».

Το νεαρό κορίτσι, 14 ετών τότε, μετά από ένα μήνα κι ενώ λάμβανε τη θεραπεία του ψευτογιατρού, άρχισε να χειροτερεύει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου. Χρειάζεται έξτρα θεραπεία, αποφάνθηκε ο 47χρονος: Χάπια από την Αμερική που κοστίζουν 1.000 ευρώ.«Του δίνουμε τα 1.000 ευρώ, δηλαδή πάει 3.000 ευρώ. Τώρα το παιδί μου ζει. Μας κατάστρεψε, ευτυχώς που η κόρη μου είναι καλά», κατέληξε ο καταγγέλων.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Σούρλας ανέφερε πως «η δράση του ψευτογιατρού, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, αποδεικνύεται δαιδαλώδης».

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση, ν’ ανακοινώσω τον θάνατο ενός ακόμη θύματός του και συγκεκριμένα μας 35χρονης κοπέλας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έπεσε θύμα μεγάλης εξαπάτησης από αυτόν τον άνθρωπο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Εξάλλου, όταν κατέληξε η 35χρονη, ο 47χρονος φρόντισε να επισκεφθεί το σπίτι της για να σβήσει τα ίχνη του, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της άτυχης γυναίκας.

Σοκαριστική είναι και η καταγγελία ενός επιχειρηματία που ήρθε στο φως χθες, σύμφωνα με την οποία ο «γιατρός» - και ο φερόμενος ως συνεργός του - του ζητούσαν 100 χιλιάδες ευρώ προφασιζόμενοι μία... απίστευτη ιστορία για τον Καντάφι και τη CIA - αυτά αφού του είχαν ήδη απομυζήσει 12.000 ευρώ για «θεραπεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα