Πού θα χιονίσει σήμερα: Χιόνια και στην Αττική

Κακοκαιρία – εξπρές χτυπά τη χώρα σήμερα, Τρίτη με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους, τις καταιγίδες και τα χιόνια.Ραγδαία μεταβολή του καιρού σήμερα, Τρίτη, με ένα ψυχρό μέτωπο να σαρώνει από τα βόρεια. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές καταιγίδες, τα χιόνια και οι θυελλώδεις…

Γρήγορα, όμως, στα δυτικά και βόρεια ο καιρός

θα βελτιωθεί και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, με τα φαινόμενα να διατηρούνται στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένεται παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές προς το μεσημέρι, και χιόνια στα βόρεια του νομού από τα 400μ υψόμετρο και πάνω, ίσως και κάποιες νιφάδες να πλησιάσουν και τα βόρεια προάστια. Η θερμοκρασία από 11 βαθμούς το πρωί θα πέσει στους 4 βαθμούς το απόγευμα και μέχρι 8 βαθμούς Κελσίου στο λεκανοπέδιο το μεσημέρι, και οι άνεμοι βόρειοι 6-8 μποφόρ.

Για την Αττική, ο προγνώστης καιρού κ. Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 400 μέτρα και πάνω, ενώ χρειάζεται προσοχή στους ανέμους. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα