Πού είναι η «Μαρία Τσάλλα» - Η τελευταία επικοινωνία και το ταξίδι «μυστήριο»

Η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα» εξαφανίστηκε από προσώπου γης τον Ιανουάριο, με τις ελληνικές αρχές να ερευνούν σχολαστικά τα ταξίδια της σε Ευρώπη και Ελλάδα.Η αποκάλυψη της δράσης της Ρωσίδας κατασκόπου με την κωδική ονομασία «Μαρία Τσάλλα» έχει προκαλέσει συναγερμό στις ελληνικές Αρχές, που ερευνούν όλες τις διαδρομές που έκανε εντός συνόρων. Η Ιρίνα…

Η Κατερίνα, η οποία προσλήφθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, τόνισε πως η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Όπως εξήγησε η ίδια, στις αρχές Ιανουαρίου η Σμίρεβα

της είπε πως θα έφευγε για διακοπές, καθώς ήταν λάτρης των ταξιδιών. Μία εβδομάδα αργότερα η 35χρονη ενημέρωσε μία φίλη της πως της έκλεψαν το κινητό κι είχε χάσει το mail της. Έτσι, της έστειλε μία νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να επικοινωνούν.

«Έγινε πρόσληψη τον Δεκέμβρη, η πληρωμή του Δεκεμβρίου ήταν ένα μέρος μετρητά, ένα μέρος από τραπεζικό λογαριασμό. Από τον Ιανουάριο και μετά, επειδή μας είχε πει ότι την είχαν κλέψει την πρώτη βδομάδα των διακοπών της, είπε “πάρε τα χρήματα από το ταμείο και πες στον λογιστή να σου τυπώσει ένα χαρτί ότι πληρώθηκες”», δήλωσε.

Ωστόσο, την ημέρα που θα επέστρεφε στην Ελλάδα επικοινώνησε μαζί της μέσω mail και της δήλωσε πως δεν θα ξαναγυρίσει, καθώς έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή της.

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, καλή και στη δουλειά της και στον χαρακτήρα. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Μου είχε στείλει μήνυμα ότι “δεν θα γυρίσω στην Ελλάδα, εάν θέλεις το μαγαζί το παίρνεις εσύ”».

Της ζήτησε μάλιστα να πάει στο σπίτι της να μαζέψει κάποια πράγματα, που θα της έλεγε εκείνη, και μετά θα κανόνιζε η ίδια το πώς θα τα λάβει.

Από τότε δεν έδωσε άλλο στίγμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατάφερε τελικά να διαφύγει στη Ρωσία.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά πραγματοποίησε το τεξίδι στην Ταϋλάνδη, η απλά ήταν η δικαιολογία που προφασίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πού, Μαρία Τσάλλα -,pou, maria tsalla -