«Πώς θα μπορούσα να τα πειράξω»: Τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο των παιδιών της

«Έχω ακούσει τα πάντα: "Είσαι φόνισσα...", την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου» - Η συνέντευξη που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο των τριών κοριτσιών.Φορώντας μαύρα ρούχα και με ήρεμο τόνο, η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές οθόνες μαζί με τον σύζυγό της, Μάνο δασκαλάκη, για να μιλήσουν ανοιχτά για τον θάνατο…

Για το θέμα που προέκυψε με τον απιδινωτή, οι γονείς ανέφεραν: «Αποφασίζουμε να μπει ο απινιδωτής ώστε να ασφαλίσουμε την καρδιά. Πήγε στο Ωνάσειο και το πρώτο βράδυ έκανε το ίδιο επεισόδιο. Εκεί δεν ήμουν μπροστά. Το παιδί

διασωληνώθηκε. Μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά γι’ αυτό που της συνέβη». «Στο Ωνάσειο αντιμετώπισε πρόβλημα και με ένα άλλο μικρόβιο που το ξεπέρασε. Τότε εγώ η ίδια ζήτησα να μπαίνω παραπάνω. Μου το επέτρεψαν για την ψυχολογία του παιδιού. Ο κύριος Παπαγιάννης της έβαλε απινιδιωτή και μου ξεκαθάρισε ότι καρδιολογικά το παιδί δεν έχει πρόβλημα. Μου είπε να ψάξω το θέμα του οξυγόνου».

Όπως είχαν δηλώσει, η Τζωρτζίνα συνήλθε και προσπαθούσε να ανακτήσει τους ρυθμούς της. «Το παιδί ήταν όπως και πριν, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα», είπε ο πατέρας της και η μητέρα συμπληρώνει: «μετά από 7 μήνες όμως άρχισε να μην τρώει και να κάνει εμετούς. Μας είπαν να μπει στην Παιδιατρική του Ρίου. Το βράδυ ήταν ήρεμη, κοιμήθηκε χωρίς να κάνει εμετό. Το δεύτερο βράδυ βλέπαμε τηλεόραση και μας κάνει ένα τεράστιο επεισόδιο με σπασμούς, με συνέπεια να μεταφερθεί στη ΜΕΘ. Δεν έχουμε καταλάβει πώς προήλθε».

«Όταν η Τζωρτζίνα έκανε την πρώτη της βραδυκαρδία οι γιατροί ήταν στο δωμάτιο. Τότε δούλεψε για πρώτη φορά και ο βηματοδότης», συνέχισε η μητέρα.

Για όσα τους κατηγορούν

Στην ερώτηση που τους είχε απευθύνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, αν θα μπορούσαν να πειράξουν τα παιδιά τους, οι γονείς απάντησαν:

«Έγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας, η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης. «Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε», είχε τονίσει η 33χρονη ξεσπώντας, «δεν ήρθε κανείς να με ρωτήσει πώς ζω, πώς θα μπορούσα να πειράξω τα παιδιά μου, με τη λογική»;

«Έχω ακούσει τα πάντα: "Είσαι φόνισσα , έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα", την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου», είχε δηλώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Ρούλα Πισπιρίγκου,pos, roula pispirigkou