Πολυτεχνείο: Δηλητήριο για Μητσοτάκη και Τσίπρα, ο «τουρίστας» και το long weekend στο Λονδίνο

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

 

Με… δερμάτινο μπουφάν και casual ντύσιμο, ο πρώην πρωθυπουργός απαθανατίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης δίπλα σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μία ώρα περίπου

αποχώρησε

Κι αυτό ακριβώς σχολιάζουν πηγές της ΝΔ σε ένα… δηλητηριώδες σχόλιό τους για την παρουσία του στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Ο πρώην πρωθυπουργός φυσικά μπήκε στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει μια μικρή απόσταση από τους υπόλοιπους, και αμέσως με το που έφτασε περικυκλώθηκε από μέλη και φίλους του κόμματος που τον υποδέχτηκαν.

Στα δηλητιριώδη σχόλια της ΝΔ απάντησαν με αιχμηρό τρόπο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

{https://www.youtube.com/watch?v=R3f7ARbHR-E&feature=emb_logo}

Keywords
Τυχαία Θέματα