Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Η οικογένεια του Μάνου δεν ήθελε τη Ρούλα για νύφη»

«Όλα τα κάλυπταν και τα αποσιωπούσαν». Τι αναφέρει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα για τη μητέρα των τριών κοριτσιών.Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία από πρόσωπο του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος για τη σχέση μεταξύ των δύο γονέων των τριών κοριτσιών που «έσβησαν» μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, έρχεται…

Το ξέσπασμα του πατέρα:
«Το δίκιο δεν θα αργήσει»

Νωρίτερα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρθηκε στην οργισμένη αντίδραση του πατέρα των τριών παιδιών για όλα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα και θίγουν τον ίδιο, αλλά και τη μητέρα των κοριτσιών.

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει», υπογράμμισε.

Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και λέει: «Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, - Η, Μάνου, Ρούλα,patra, - i, manou, roula