Πατέρας Χριστιάνας Μπέτα: «Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν»

Την οργή του εξέφρασε ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα για τις αναφορές σε ΜΜΕ πως η κόρη του διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσε ο δικηγόρος τους. 

Αναφορές σε ΜΜΕ, τις οποίες διέψευσε και ο δικηγόρος της οικογένειας, που ανέφεραν ότι η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη,

είδαν την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας.

Η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα προς όσους θέλησαν να της επιτεθούν, αλλά όχι ευθέως, όπως έγραψε:

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί», ενώ πρόσθεσε: «Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς».

Την οργή του, διά μέσου δηλώσεών του σε τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε ο πατέρας της Χριστιάνας, Τάκης Μπέτας.

«Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν, δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για την Χριστιάνα», είπε.

«Πέρα από τις μηνύσεις σε όσους μετέφεραν ψευδή ρεπορτάζ, μας προβληματίζει το κοινωνικό στίγμα που υφίσταται η Χριστιάνα Μπέτα. Ενώ το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που ιχνηλατήθηκε στην Θεσσαλονίκη προστατεύτηκε, με την πελάτισσα μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Στοχοποιήθηκε και φοβάμαι πως η προσβολή θα την συνοδεύει για αρκετό καιρό ακόμα», δήλωσε ο δικηγόρος των Τάκη και Χριστιάνας Μπέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα