Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο για χυδαία ανάρτηση σε βάρος της (photos)

Χυδαία ανάρτηση σε βάρος της Ραλλίας Χρηστίδου. «Έπεσα θύμα φωτομοντάζ», λέει ο δημοσιογράφος.

Εξώδικη διαμαρτυρία σε δημοσιογράφο απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, αντιδρώντας σε ανάρτηση που ανέβασε ο πρώτος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με παραποιημένη φωτογραφία της συνοδευόμενη από χυδαίο σχόλιο.

Σε εκτενή ανάρτησή της η η κ. Χρηστίδου σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί πως ο "δημοσιογράφος"

Κλεάνθης Λοίζος ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία μου - προιόν φωτομοντάζ- συνοδευόμενη από το κατάφωρα προσβλητικό, δυσφημιστικό, άκρως εξυβριστικό, προφανώς σεξιστικό, και υποτιμητικό σχόλιο.

Επειδή στον εν λόγω κύριο επιδόθηκε ΗΔΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΒΛ.ΦΩΤΟ), φοβούμενος για τις νομικές ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που είχε η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάρτηση, την κατέβασε και υποχρεώθηκε σε επανορθωτική ανάρτηση που ζητάει συγγνώμη.(ΒΛ.ΦΩΤΟ)

Ενημερώνω λοιπόν ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ πως θα επιδεικνύω ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε οιονδήποτε τολμάει να προσβάλει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο την ΤΙΜΗ και την ΥΠΟΛΗΨΗ μου».

Αργότερα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως έπεσε θύμα φωτομοντάζ, όπως φαίνεται στα screenshot που επισύναψε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Αργά χθες το βράδυ έπεσα θύμα φωτογραφίας φωτομοντάζ ευρέως διαδεδομένης στο διαδίκτυο! Συγκεκριμένα ανήρτησα φωτογραφία με την βουλευτή του Σύριζα Ραλλία Χρηστίδου στο βήμα της βουλής με "προκλητικό" ντεκολτέ για τον ιερό χώρο της δημοκρατίας. Δώδεκα ώρες μετά διαπίστωσα ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν φωτομοντάζ. Και επειδή στη ζωή μου ασκώ κριτική στους πολιτικούς μόνο με αληθινά στοιχεία, ζητώ απ' όλους εσάς συγγνώμη για την αβλεψία μου αυτή. Επίσης, ζητώ από την κα Ραλλία Χρηστίδου συγγνώμη για το δυσφημιστικό, προσβλητικό και εξυβριστικό σχόλιό μου και την ανάρτηση φωτογραφίας της επί του βήματος της Βουλής που αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ. Παραθέτω δε την αληθή φωτογραφία της κας Χρηστίδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα