Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ και οι απαντήσεις στο iEidiseis

Πανελληνίων συνέχεια σήμερα, Πέμπτη, και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) Γενικής Παιδείας. Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στο iEidiseis.

Οι Πανελλήνιες 2020 συνεχίζονται και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα). 

Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο

μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Σημειώνεται, εξάλλου, πως ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους, οι οποίοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Αμέσως μετά τη σημερινή εξέταση, περίπου στις 10:00, το iEidiseis, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΡΟΜΒΟΣ», αναρτά τα θέματα και τις απαντήσεις στο μάθημα των Μαθηματικών στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά (Αλβεβρα) ΕΠΑΛ 2020

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών). Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2020

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των ΓΕΛ αντιμετώπισαν βατά θέματα στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά του νέου συστήματος, χθες.

Ωστόσο, από μεγάλο βαθμό δυσκολίας χαρακτηρίστηκε η εξέταση των Μαθηματικών για τους υποψηφίους του παλιού συστήματος, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

➤ Θέματα και απαντήσεις σε Αρχαία και Μαθηματικά (ΓΕΛ)

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα