Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των προπονητών

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά την λήξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για την 18η αγωνιστική της Super League.Ολοκληρώθηκε το πρώτο «ντέρμπι αιωνίων» για το 2022, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ και τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να παίρνουν από έναν βαθμό στην 18η αγωνιστική της Super…

Αντίθετα ο προπονητής του Ολυμπιακού,

Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του αλλά τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος δεδομένης της απόδοσης που είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

«Από τα αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος δεδομένης της απόδοσης μας. Τακτικά και αμυντικά ήμασταν καλοί, επιθετικά ήταν φτωχή η εικόνα μας, ήμασταν φτωχοί παραγωγικά. Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της περιόδου. Με σκληρή δουλειά θα βγούμε απ' αυτή την κατάσταση. Νομίζω πως στο προηγούμενο μας δεν έγινε όπως σήμερα. Με τον Απόλλωνα είχαμε ευκαιρίες για γκολ.

Σήμερα δεν έγινε το ίδιο, ήμασταν φτωχοί και περνάμε δύσκολη φάση, πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε από αυτή. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Τα τρία στόπερ οφείλονται στις απουσίες, λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα, όπως ο Κούντε και ο Αγκιμπού, είχαμε πρόβλημα με τον Μπουχαλάκη.

Έπρεπε να εξερευνήσουμε και την ποιότητα έχουμε στους αμυντικούς μας. Δεν έχει να κάνει το ματς με το σύστημα που ακολουθήσαμε, αλλά ότι ήμασταν φτωχοί επιθετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα