Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0 στο ημίχρονο

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με τους "κόκκινους" να χάνουν πέναλτι στο 45'.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoff της Super League, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

μονομάχησαν στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, καθώς οι «κόκκινοι» πάτησαν τα καρέ των αντιπάλων τους στο 8ο λεπτό με τον Ελαμπντελαουί αρχικά να μην μπορεί να σουτάρει και τον Διούδη να διώχνει την μπάλα. Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 11’, με το πλασέ του Μακέντα το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σα. O Παναθηναϊκός ήταν πολύ μαχητικός και επιχείρησε αρκετές φορές να βγει στην κόντρα όμως το υψηλό πρέσινγκ των «κόκκινων» λειτούργησε σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να αφήσουν τους αντιπάλους τους να απειλήσουν.

Μετά το μαρκάρισμα του Ανουάρ στον Βαλμπουενά, ο διαιτητής κ. Κομίνης υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής, όμως μετά από εξέταση στο VAR έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, με την απόφαση να ξεσηκώνει διαμαρτυρίες. Ο Βαλμπουενά αποφάσισε να εκτελέσει το πέναλτι όμως ο Σωκράτης Διούδης επέλεξε την σωστή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0,panathinaikos – olybiakos 0-0