«Πάγωσε» ο Άκης Παυλόπουλος: Το μήνυμα που έπαιξε στον «αέρα» και τον άφησε άφωνο

Ο τηλεθεατής που έκανε τον Άκη Παυλόπουλο να θυμώσειΤην τελευταία του εκπομπή στο OPEN έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/7) ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος κατά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα εμφανίζεται στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Δημήτρη…

Η Ευλαμπία Ρέβη τον ευχαρίστησε, καθώς δύο ανθοδέσμες μπήκαν στο στούντιο. Όλοι οι συνεργάτες έδωσαν τις ευχές τους για καλό καλοκαίρι, ενώ ο Άκης Παυλόπουλος τους ευχαρίστησε θερμά κλείνοντας τον κύκλο του στο Open.

«Τόση σαπίλα,
αντευχόμαστε»

Νωρίτερα, ένας τηλεθεατής έστειλε στην εκπομπή ένα μήνυμα με κατάρες, κάνοντας τον Άκη Παυλόπουλο να εξοργιστεί: «Στέλνει ένας -φίλος δεν είναι και δεν είναι και στα καλά του. Θέλω να πω στον κύριο που μας εύχεται αυτό που μας εύχεται –γιατί αυτό έχει στο μυαλό του, τόση σαπίλα- αντευχόμαστε», είπε αρχικά.

Η Ευλαμπία Ρέβη, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που διάβαζε, αναρωτήθηκε: «Πώς μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί και να στέλνετε κατάρες να αρρωστήσουμε και να πεθάνουμε»;

«Αντευχόμαστε να πάτε στο καλό γιατί κάπου αλλού μας στέλνετε. Για το υπόλοιπο να έχετε την υγειά σας κι εσείς και η οικογένειά σας», είπε ο Άκης Παυλόπουλος.

{https://www.youtube.com/watch?v=Ax-5q-6aJio}

Keywords
Τυχαία Θέματα