Ουίλιαμ και Κέιτ έγιναν YouTubers και αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο

Δείτε το πρώτο βίντεο που ανέβασε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο YouTube.

Τις δυνάμεις του στο… YouTube, αποφάσισε να δοκιμάσει το πριγκιπικό ζευγάρι, ανοίγοντας το δικό του κανάλι στην πλατφόρμα.

Το κανάλι τους φέρει τον τίτλο «The Duke and Duchess of Cambridge» (Ο Δούκας και η Δούκισσα

του Κέιμπριτζ) και ήδη έχει αναρτηθεί το πρώτο τους βίντεο.

Πρόκειται για ένα κλιπ 25 δευτερολέπτων, με τον τίτλο: «Καλωσορίσατε στο κανάλι μας στο YouTube»!

Το εν λόγω βίντεο λειτουργεί ως τρέιλερ για το νεοσύστατο κανάλι, δίνοντας μια γεύση στους θαυμαστές του πριγκιπικού ζευγαριού σχετικά με το τι πρόκειται να παρακολουθήσουν στο μέλλον.

Στο πρώτο πλάνο βλέπουμε τον Ουίλιαμ με την Κέιτ να είναι καθισμένοι σε έναν καναπέ, με τον πρίγκιπα, δείχνοντας προς την κάμερα, να λέει στη σύζυγό του:

«Πρόσεχε τι λες, αυτοί οι τύποι καταγράφουν τα πάντα!». Εκείνη, γελώντας του απαντά «Το ξέρω!».

Στη συνέχεια, βλέπουμε σκηνές από διάφορες επίσημες εμφανίσεις του πριγκιπικού ζευγαριού, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μεταξύ άλλων, υπάρχει πλάνο που απεικονίζει την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μαθαίνει τοξοβολία και να κουρεύει ένα πρόβατο, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται να πιλοτάρει ένα ελικόπτερο και να μοιράζει φαγητό σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:

{https://youtu.be/Ie3w5uvj-Eo}

Το ζευγάρι δεν είναι νέο στα ψηφιακά μέσα, καθώς και διατηρεί εδώ και καιρό λογαριασμούς σε Twitter και Instagram, αναρτώντας συχνά υλικό από επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά και οικογενειακές στιγμές.

Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο παίζουν με τα παιδιά τους, με αφορμή τη δέκατη επέτειο γάμου τους.

Μάλιστα, το πριγκιπικό ζευγάρι φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ τους πρόλαβε, έχοντας ανοίξει το δικό της κανάλι από το 2007.

YOUTUBEΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΙΥΛΙΑΜΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα