Ελευθερία Ελευθερίου: Την πείνα του «Survivor» την αντέχεις – έχουμε μάθει σε σκληρές δίαιτες

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τη ζωή της μετά το «Survivor 2021», τους συμπαίκτες της που βλέπει εκτός παιχνιδιού, τον Τριαντάφυλλο και τις αμοιβές των Διάσημων.

Στο «Happy Day» μίλησε σήμερα η Ελευθερία Ελευθερίου για το διάστημα της παραμονής της στο «Survivor 2021»,

τις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της και τις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

«Την πείνα του «Survivor» την αντέχεις – έχουμε μάθει σε σκληρές δίαιτες λόγω δουλειάς» είπε η τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε πως, από την επιστροφή της στην Αθήνα έχει συναντήσει τον Πάνο (Καλίδη), τον Περικλή (Κονδυλάτο) και τον Αλέξη (Παππά).

Και απαντώντας στο ερώτημα δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι παρέα της με τον Αλέξη της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τις παρέες της, ούτε για τους ανθρώπους που επέλεξε να έχει δίπλα της και απέδωσε την κακή εντύπωση που έχει διαμορφωθεί στον κόσμο για συγκεκριμένα πρόσωπα στο γεγονός ότι πολλά από όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο δεν τα είδαμε στις οθόνες μας.

Για τον φίλο της Τριαντάφυλλο προέβλεψε ότι θα δυσκολευτεί πολύ στο ατομικό και μάλιστα είπε ότι «τον λυπάμαι τον Ντάφυ».

Σε σχέση με τις φημολογούμενες αμοιβές των παικτών, 6.000 εβδομαδιαίως για τον Ντάφυ και 5.000 για τον Αλέξη Παππά, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε ότι δεν ενημερώθηκε για κάτι.

Τέλος, για το περίφημο μήνυμα της Μαριαλένας, που θα έφερνε στον Γιώργο Λιβάνη, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να πει οτιδήποτε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

SURVIVOR 2021ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα